Myynti,- vuokraus- ja huoltopalvelut.

Tuomme maahan sekä myymme lämpökäsittelyssä käytettäviä koneita, laitteita ja tarvikkeita. Lisäksi valmistamme itse omassa tuotannossamme Lämpökäsittelyvastukset sekä kaapelit asiakkaiden toiveiden mukaan. Edustamamme tuotteet ovat Finn Heat Oy:n omassa ammattikäytössä hyväksynnän saaneita laitteita sekä koneita.
Lämpökäsittelyuunien valmistus
Valmistamme korkealuokkaisia kiinteitä uuneja asiakkaillemme heidän tarpeidensa mukaan eri teho- ja kokoluokissa. Koneiden sekä niiden varaosien lisäksi valmistamme myös seuraavia tuotteita:

- Vastusmatot
- Virransyöttökaapelit
- Toisiokaapelit
- Jakajat
- Adapterit
- Mittapistekaapelit
- Kompensaatiokaapelit

Pystymme valmistamaan tuotteet omassa tuotannossa nopeasti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Myymme myös "irtotavarana" vastusvaijeria, kaapelia jne. mikäli asiakas haluaa valmistaa tuotteitansa itse. Tiedustele myös hyväkuntoisia käytettyjä laitteita ja tarvikkeita.
Myynti ja vuokraus
Tuotevalikoimaamme kuuluu:

- Lämpökäsittelyautomaatit
- Lämpökäsittelymuuntajat
- Kaasulämmityslaitteistot
- Erilliset lähettimet
- Piirturit
- Lämpökäsittelyuunit
- Varaosamyynti koneisiin ja tarvikkeisiin
- Kaikenkokoiset ja malliset liittimet
- Työkalut sekä tarvikkeet
- Eristysvilla

Tarjoamme asiakkaillemme myös vuokralle lämpökäsittelykalustoa. Olemme tehneet vuokrauksen asiakkaillemme helpoksi. Tarjoamme kokonaispaketin kiinteällä päivävuokralla, joka sisältää kaiken lämpökäsittelyyn tarvittavan kaluston vastusmattoineen sekä kaapeleineen. Lisäksi vuokraamme kalustoa myös asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.
Huolto, korjaus ja kalibrointi
Meiltä löytyy huolto- ja korjauspalvelut kaikille lämpökäsittelyyn liittyville laitteille sekä varusteille.

Palvelumme kattaa myös lämpökäsittelypiirtureiden kalibroinnit. Kalibroinnit voidaan suorittaa joko toimipaikassamme tai kalibrointihenkilömme voidaan tilata myös asiakkaan luokse.
Käyttökoulutus
Järjestämme myös asiakkaillemme lämpökäsittelykaluston käyttökoulutusta. Anna ammattitaitoisen henkilöstömme auttaa. Järjestämme koulutusta Suomen- ja Englanninkielellä.

Ota yhteyttä ja kartoitetaan tarpeenne yhdessä.
  •  Lämpökäsittelykalusto, lämpökäsittelylaitteisto, muuntaja, automaatti, digitaalinen piirturi.

    Valikoimassamme kattavasti kaikki lämpökäsittelyyn liittyvät laitteistot ja varusteet.